Fysiotherapie Hövels Volmer

Maak Afspraak

Jaarlijks gaan zo’n 2,5 miljoen mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut. Omdat ze klachten hebben vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, klachten vanwege een ongeval of ziekte, een ‘verkeerde’ beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt. Uw fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse leven kunt voortzetten. Gewoon boodschappen doen, op een verantwoorde manier sporten, weer aan het werk of, als u in een instelling verblijft, zelfs eerder naar huis. U leert hoe u door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

Fysiotherapie en Manuele therapie Hövels en Volmer

Bij ons in de praktijk zijn alle therapeuten tenminste algemeen fysiotherapeut. Dit betekent dat zij de 4-jarige hbo-opleiding fysiotherapie hebben afgerond. Zij staan allen ingeschreven in een kwaliteitsregister (CKR/Keurmerk) en zijn BIG-geregistreerd. Een algemeen fysiotherapeut is allround opgeleid om bewegings- en houdinggerelateerde klachten te beoordelen en te behandelen over het hele lichaam. Samen met u maakt de fysiotherapeut een plan van aanpak om uw gewrichten en spieren weer zo optimaal mogelijk te laten bewegen.


De fysiotherapeut behandelt conform de richtlijnen van de beroepsgroep en voldoet bij ons aan de normen die gelden binnen het KNGF, zie www.kngf.nl. De meeste therapeuten bij ons in de praktijk hebben extra cursussen gevolgd om zich te specialiseren in deelgebieden binnen de fysiotherapie. Dit kan variëren in kortere cursussen van enkele dagen (aandachtsgebieden) tot volledige masterstudies van 3-5 jaar welke leiden tot de een erkende specialisatie met de titel “Master”. Deze specialisten zijn terug te vinden in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het KNGF en het Keurmerk fysiotherapie.


Klik op een van de specialisaties voor extra informatie of kijk bij uw fysiotherapeut voor zijn/haar aandachtsgebieden/specialisatie.

Team

Verwijzingen of DTF

Binnen onze praktijk kunt u terecht met en zonder een verwijzing. De “Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie” (DTF) maakt het mogelijk dat u dus ook zonder verwijzing een fysiotherapeut kunt bezoeken. Indien nodig kan in overleg met u contact worden gelegd met uw huisarts of specialist om tot een optimale behandeling van uw klachten te komen.


U kunt zich aanmelden per telefoon via het nummer 0545 29 41 23 of via het contactformulier op de site. Uw aanmelding zal worden verwerkt en samen met u een wordt er een afspraak ingepland. Hierbij wordt in eerste instantie rekening gehouden met welke vorm van fysiotherapie voor u het meest geschikt is. Daarnaast wordt rekening gehouden met uw beschikbaarheid en eventuele andere voorkeuren.

Fysiotherapie en Manuele Therapie 

Hövels en Volmer

Braak 20 
7161 BB Neede 

Kvk: 71107630


 0545 29 41 23

 info@manueletherapieneede.nl

Dependance Haaksbergen

Scholtenhagenweg 29A

7481 VN Haaksbergen

Routeplanner

Openingstijden

Maandag 07:30 - 21:00

Dinsdag 07:30 - 18:00

Woensdag 07:30 - 18:00

Donderdag 07:30 - 20:00

Vrijdag 07:30 - 17:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten